Nye mål!

Foråret 2013 har været den mest stressede, begivenhedsrige og DEJLIGE tid til dato. Jeg har lavet mine to aller første musikvideoer (som jeg er SÅ stolt af), fået et legat på 25.000kr og vigtigst af alt, jeg har afsluttet min uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole. Min eksamenskoncert var kulminationen på 6 års studier, og det var en fantastisk oplevelse at spille. Jeg nød hvert et sekund!

Målet for det næste år er at komme i gang med at indspille min debut plade. Og den har aldrig været tættere på end nu! Efter sommerferien begynder jeg at udvælge og arrangere sangene, og derefter er det bare direkte i studiet!!! Wuhuuuu:-)

Min sommerferie kommer til at foregå i Berlin! I April fik jeg 25.000kr af Odd Fellow Logen (TAK!), og nogle af disse penge kommer til at finansiere et fordybelses- og skriveophold i Berlin. Jeg drager afsted med guitaren over skulderen og skal ikke lave andet end skrive sange. Og jeg GLÆDER mig! (jeg kan ikke spille guitar, sådan rigtigt i hvert fald… gisps!?!…:-))

Comments are closed.